Виртуален портфейл

КАКВО Е ВИРТУАЛЕН ПОРТФЕЙЛ


Достъп до виртуален портфейл имат всички регистрирани потребители на koketna.com. Те могат да натрупват виртуална наличност, която да използват частично или изцяло за заплащане на поръчка.


Имате възможност да натрупате виртуална наличност по следните начини:

cлед получаване на бонус в рамките на промоция
след зареждане на ваучер за подарък


 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ МОЯТА ВИРТУАЛНА НАЛИЧНОСТ ПРИ ПОКУПКА


За да използвате Вашата виртуална наличност, трябва да направите поръчка с регистрация и да изберете опцията „Плати с виртуален портфейл“. В полето „Сума“ въведете стойността, която искате да използвате за Вашата поръчка:


 

Предлагаме Ви следните варианти за използване на Вашата виртуална наличност:

ако сумата, налична във Вашия виртуален портфейл е по-голяма или равна на стойността на поръчката, бихте могли да заплатите цялата поръчка с виртуална наличност. Остатъчната наличност се пази и може да бъде използвана за други поръчки.

ако сумата, налична във Вашия виртуален портфейл е по-малка от стойността на поръчката, бихте могли да използвате виртуалната наличност за част от сумата на поръчката, а остатъка да заплатите с наложен платеж (в брой при доставка) или с кредитна/дебитна карта.

Пример: „Можете да направите поръчка за рокля на цена 19.99 лева и да заплатите 10 лева от виртуалния портфейл, а останалите 9.99 лева с кредитна/дебитна карта или с наложен платеж на куриера."

ако решите да не използвате виртуална наличност за дадена поръчка и заплатите цялата сума с наложен платеж или с кредитна/дебитна карта, сумата във Вашия виртуален портфейл ще остане непроменена и Вие ще можете да я използвате при своите бъдещи поръчки.


 

ПРОВЕРКА НА ВИРТУАЛНА НАЛИЧНОСТ И ИСТОРИЯ НА РАЗПЛАЩАНИЯТА


Достъп до виртуалния портфейл имате от падащото меню на Вашия профил. Там можете да проверявате Вашия текущ виртуален баланс, както и историята на Вашите виртуални разплащания.


Снимка 1: Вход виртуален портфейл 

 

Снимка 2: Текуща наличност и история на плащанията

 

 

 

ОПЦИИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА ВИРТУАЛНА НАЛИЧНОСТ


1. Зареждането на бонус под формата на виртуална сума във Вашия виртуален портфейл става автоматично.


2. Зареждане на виртуална наличност чрез ваучер за подарък става от меню „Зареждане на ваучер“ във Вашия потребителски профил, посредством въвеждането на кода на съответния ваучер. Трябва да въведете кода на ваучера, който сте получили по имейл, в съответното поле. След успешно потвърждаване, стойността на електронния ваучер се добавя към Вашата виртуална наличност и може да бъде използвана за пазаруване.

Снимка 3: Вход от потребителски профил

 

80967b568beb49c6b8ddb98c681817937ed0dee7.jpg (604×239)

 

Снимка 4: Зареждане на ваучер

 

5c7fa01811d28666eebe3db7056264ad9d7af28f.jpg (778×284)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


• Разполагате с виртуален портфейл само ако сте регистриран потребител на сайта.

• Наличността от виртуалния портфейл може да се използва само за покупки в онлайн магазин www.koketna.com.

• Стойността от виртуалния портфейл не може да бъде осребряванa в пари при условиe, че тази стойност е дадена като бонус.

• При връщане на продукти от Ваша поръчка, заплатена частично или изцяло със сума от виртуалния Ви портфейл, тази сумата се възстановява обратно във виртуалния портфейл. Ако поръчката е доплатена с наложен платеж или с дебитна/кредитна карта, доплатената част от сумата се възстановява по общия ред, посочен в Общите Условия за ползване на сайта.

Предлагаме Ви и възможност: ако поръчката е доплатената с наложен платеж или с кредитна/дебитна карта, бихме могли да възстановим цялата сума от върнатите продукти във виртуалния Ви портфейл за бъдеща поръчка, при съгласие от Ваша страна.

• Наличността от виртуалния портфейл, натрупана от електронен ваучер за подарък се нулира в началото на всяка календарна година.

 

URL: http://koketna.com/content/virtualen-portfeil