• Описание -

  НАЧИН НА ЗАКОПЧАВАНЕ: Цип по цялата дължина на дамската чанта, цип по цялата дължина на органайзера. ОПИСАНИЕ ВЪТРЕ: Хастар - на дамската чанта, органайзера и портмонето. Дамската чанта и органайзера имат вътре хастар, два джоба за мобилен телефон, както и малък джоб с цип. Еднаква визия от двете страни. Ораганйзера може да се използва отделно, като чанта през рамо, като към него има дълга дръжка. ОПИСАНИЕ ВЪН: Дълга дръжка - може да се използва и за двете чанти, височината на дръжките на голямата чанта може да се регулира. НАЧИН НА ПОЧИСТВАНЕ: Почиства се с леко влажна мека кърпа. ПОРТМОНЕ: Подарък към дамската чанта и органайзера - общо комплекта става от 3 части. РАЗМЕРИ НА ДАМСКАТА ЧАНТА: Дължина - 45 см., ширина на дъното - 14 см., височина - 34 см., височина на дръжката - 18 см. РАЗМЕРИ НА ОРГАНАЙЗЕРА: Дължина 40 см., ширина на дъното - 10 см., височина - 25 см.

  Състав: Еко кожа.

 • Доставка и плащане +

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всяка поръчка, платена с карта.

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 49.99 лв

  Доставка само за 3.99 лв за поръчки  до 49.98 лв

  Доставката се извършва с куриерска фирма Rapido до точен адрес, като има възможност и до техен офис или на нейни партньори "до поискване". Заплащането става в брой на куриера, с кредитна/дебитна карта или по банков път.

  Срокът за доставка е наличен в индивидуалната страница за всеки продукт. Някои от артикулите на сайта са с удължена доставка. Това са продуктите, които се заявяват допълнително към нашите партньори. В момента, в който избереш цвят и размер, ще получиш информация за ориентировъчната дата за доставка на поръчката.
  Наличните артикули в склада са със срок за доставка до 4 работни дни, след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн.

  *Ако бъдат комбинирани в една поръчка продукти с различни срокове за доставка, то очакваната дата за доставка на цялата поръчка се определя от продукта с най-дълъг срок за доставка.
  **Ако продуктът има удължена доставка и е заявен към нашите партньори, има вероятност да бъде изчерпан, за което нашият екип ще те уведоми допълнително.

 • Връщане на стока +

  Ако закупената стока не отговаря на очакванията ти, ние ти гарантираме, че ще извършим замяна за друг размер/артикул или ще възстановим 100 % сумата, заплатена за съответния артикул.
  Заедно с твоята поръчка ще получиш бланка за връщане и замяна. Ако желаеш да върнеш артикули по поръчката си, следвай стъпките, описани в бланката за връщане и замяна и я приложи към пратката.

  Връщането може да се извърши с куриерска фирма Rapido, заедно с попълнената бланка на адрес: гр. София, п.к. 1173, бул. Цариградско шосе", №425, рампа 19, за онлайн магазин „Кокетна“.

  Артикули от категория „дамско бельо“ не подлежат на връщане и замяна. Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са носени, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

  Срок за връщане на стоката: 14 календарни дни от датата на доставка.

  След приемане на върнатата пратка и след потвърждаване на нейната цялост, веднага ще се свържем с теб.