Доставка и плащане

1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като в koketna.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

1.2.1 Обикновена доставка - в срок до 4 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн - за налични артикули на склад.
1.2.2 Удължена доставка - в срок до 30 календарни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн - за артикули, които са с допълнителна заявка от нашите партньори.

1.3. Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма “Спиди” АД (Speedy), като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

1.4. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Спиди“ АД в съответното населено място.

1.5. Цените за доставка са описани в страницата на всеки продукт в графата „Доставка и Плащане“.

1.6. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма „Спиди“ АД , така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.


2. ПЛАЩАНЕ

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

2.1.1. С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

2.1.2. С кредитна или дебитна карта;

2.1.3. По банков път, чрез предоставена сметка от страна на Продавача.