Често задавани въпроси

Може да направиш поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, да поръчаш на наш консултант на телефон 0898 678 787, по имейл [email protected] или в чат платформата на сайта.

При успешно направена поръчка ще получиш имейл с информация за поръчката. За по-бърза обработка е нужно да попълниш правилно данните за доставка и контакт .

Наш консултант ще се свърже с теб по телефон само ако е необходимо допълнително уточнение по поръчката.

Доставка само за 3.99 лв. за поръчки до 49.98лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 49.99лв.

Срокът за доставка е наличен в индивидуалната страница на всеки продукт.

Наличните артикули в склада са със срок за доставка до 4 работни дни, след потвърждаване на поръчката от наш консултант по имейл или телефoн.

Някои от артикулите на сайта са с удължена доставка. Това са продуктите, които се заявяват допълнително към нашите партньори. В момента, в който избереш цвят и размер, ще получиш информация за ориентировъчната дата за доставка на поръчката.

Доставката се извършва с куриер от фирма „Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД“, като за някои населени места разносът е в съответствие с графика на обслужване от куриерска фирма „Рапидо Експрес енд Лоджистикс ЕООД“. За справка: ТУК

 Ако закупената стока не отговаря на очакванията ти, в срок от 14 календарни дни може да я върнеш или замениш. Изпрати продукта с куриерска фирма по твое желание до адреса за връщане: гр. София, бул. Цариградско шосе № 425, рампа 19, София, 1173, ref : koketna.

Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид - да не са носени, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

Замяна може да се направи за същия артикул или за други артикули от сайта. Ако желаеш да възстановим сумата, то това може да стане в твоя виртуален портфейл или по банкова сметка, която ни предоставиш.

Ако желаеш възстановяване на сумата по банков път, попълни в бланката банковата сметка, както и титуляр на сметката.

Възможно е възстановяване на сумата и във виртуалния ти портфейл като депозит за бъдеща поръчка.

Технологичното време за обработка на върнати артикули към Кокетна е около седмица. Когато пратката пристигне при нас и продуктите бъдат прегледани, веднага ще се свържем с теб!


 


Куриерските разходи за връщане и замяна на стока са за сметка на Клиента, освен в случаите, когато връщането е по вина на koketna.com.

Пратки, изпратени с начин на плащане „наложен платеж“, няма да бъдат приемани.

* ВАЖНО: молим, не изпращайте пратки с „Български пощи“.

Може да изпратиш пратката с куриерска фирма по твое желание до адреса за връщане: гр. София, бул. Цариградско шосе № 425, рампа 19, София, 1173, ref : koketna.

 

 


Моля, свържи се с нас на посочените в сайта имейл или телефон за точни указания.

Нужно е да върнеш продукта с куриерска фирма Рапидо за сметка на Кокетна, за да можем да изпратим желания от теб артикул.

Ако липсва продукт от поръчката ти, ще бъде изпратен към теб за сметка на Кокетна.

Моля, свържи се с нас на посочените в сайта имейл или телефон.

Mожеш да разгледаш възможностите ни за доставка в различните държави тук: http://bfashion.com/language. Ако твоята страна е сред изброените, ще се радваме да бъдеш наш клиент. Можеш да избереш опцията за конкретната страна и да пуснеш твоята заявка.


Някои от моделите могат да бъдат заредени отново. Следи на сайта ни за актуална информация и за новите ни колекции!

Не изработваме модели по поръчка.

Да. Докато правиш поръчката си, под данните за доставка, избери начин на плащане „при доставка“. Заплащането става в брой на куриера при получаване на пратката.

Докато правиш поръчката си в сайта, на втора стъпка (под данни за поръчка), избери начин на плащане с кредитна или дебитна карта.
Натисни бутон "КУПИ", следвай инструкциите и въведи данните в платформата за плащане.

Възстановяването на сума от върнат продукт става само по банков път в рамките на 15 работни дни от датата на получаване на върнатия продукт, като ни бъде предоставена банкова сметка (IBAN и титуляр на сметката), по която да бъде преведена дължимата сума. В случай, че сте платили с дебитна/кредитна карта - сумата ще бъде върната директно по същата карта, с която сте заплатили.

Не можем да предоставим такава възможност. Ако закупената стока не отговаря на очакванията ти, винаги можеш да я върнеш или замениш. Заедно с поръчката си ще получиш бланка за връщане или замяна.

Не предлагаме такава опция. Ако закупената от стока не отговаря на очакванията ти, винаги може да я върнеш или замениш. Заедно с поръчката си ще получиш бланка за връщане или замяна.

Към момента www.koketna.com не разполага с реален магазин, но всеки от нашите клиенти може да разчита на политиката за връщане и замяна.

За момента не можем да предоставим такава опция.

Доставката ще бъде извършена в рамките на работния ден.

Да, може. Не е задължително лично приемане на пратката. Нужно е на посочения адрес да има лице, което да я приеме.

Пратката може да бъде доставена до офис на куриерска фирма Рапидо или техен партньор, откъдето можеш да я вземеш в удобно време, съобразено с работното време на съответния офис. За справка погледни  ТУК

Може да платиш с наложен платеж (в брой  на куриера при доставка), както и с кредитна/дебитна карта (докато правиш поръчката в сайта www.koketna.com).

Кокетна доставя пратки само с куриерска фирма Спиди.

Можеш да провериш статуса на поръчка си, като влезеш в профила си в сайта на koketna.com в опция "История на поръчките". Ще получиш имейл с известие, когато поръчката ти бъде предадена на куриерска фирма Рапидо.

Ако се окаже, че поръчаният размер не ти е по мярка или не отговаря на очакванията ти, ние гарантираме, че ще извършим замяна за друг размер/артикул или ще ти върнем заплатената сума за него.

При замяна или връщане ни изпрати закупените артикули с куриер от фирма Рапидо или друга удобна за теб, заедно с попълнената бланка, която сме изпратили с поръчката, на адрес: гр. София, п.к. 1173, бул. „Цариградско шосе", №425, рампа 19, ref: koketna .

Да, предлагаме мъжки и детски дрехи, обувки и аксесоари.

Кокетна доставя поръчките само с куриерска фирма Спиди.

Да, куриерска фирма Спиди извършва доставки до всяка точка на България.

Показаните снимки в сайта представят наличните цветове от продуктите. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона в цвета, което се дължи на настройки и технически параметри на индивидуалните компютърни системи, които биват използвани за достъп до сайта.